Skelbiama atranka mokiniams, norintiems atlikti profesinę praktiką Lenkijoje ir Italijoje. 3 savaičių stažuotės vyks 2019 m. birželio-liepos mėn. Atrankoje  gali dalyvauti  automobilių mechaniko, logisto-ekspeditoriaus, apdailininko (statybininko), dekoratyvinio apželdinimo verslo darbuotojo, baldžiaus, virėjo, padavėjo-barmeno specialybių mokiniai bei absolventai. Stažuotės vyks Lenkijos ir Italijos įmonėse.

Dalyvaudamas stažuotėse, Tu ne tik įgysi neįkainojamų praktinių-profesinių įgūdžių, bet ir praplėsi geografinį-kultūrinį akiratį, įgysi tarptautinio komandinio darbo patirties, patobulinsi užsienio kalbos praktinius įgūdžius, susirasi naujų draugų.

Nepraleisk galimybės artimiau susipažinti su Europa ir tobulėti profesinėje srityje! Visos su stažuotėmis susijusios išlaidos kompensuojamos 100 proc.

Norintys dalyvauti stažuotėse turi užpildyti dalyvio anketą. Užpildytą anketą prašome atnešti į bendrabutį IV a. 413 kab. arba siųsti el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Apie atrankos rezultatus dalyviai bus informuoti individualiai. Atrinkti dalyviai turės pateikti asmens dokumento, sveikatos draudimo kortelės kopiją ir grupės vadovo rekomendaciją.

Stažuotės vyks įgyvendinant ERASMUS + programos mobilumo projektą Nr. 2019-1-LT01-KA116-060219  „Profesinių žinių ir praktinių įgūdžių tobulinima užsienyje“.

{loadformmaker 13}

National CPR association